dijous, 20 d’agost del 2015

Una història recomanada per comprendre els altres




/ RECOMANACIONS LITERÀRIES /
El nen de la cara diferent

·        R.J. PALACIO. Wonder.  Barcelona: La Campana, 2013 ( 1a edició: 2012)



  SOFÍA COLLADO VÍLCHEZ (1r ESO E) (Curs 2014-2015)

  Wonder és un llibre on es parla d’una persona que és diferent i de com això fa que la gent no la tracti com als altres.

  L’August és un noi que ja va néixer sent diferent. Tenia la cara deformada i l’havien d’operar molt sovint, perquè el seu rostre li impedia fer gestos correctament.

  Quan fa deu anys,  ja no l’han d’operar tan freqüentment i els seus pares decideixen enviar-lo a l’escola. Allà haurà de superar tot tipus de problemes, encara que també viurà petites experiències que faran que no es torni enrere amb una gran prova de la vida: la secundària.

  Valoració personal: A mi m’ha encantat aquest llibre: és ple d’emocions i, si el llegiu, us omplirà de sentiments i de colors. Wonder m’ha fet comprendre que la gent pot ser tant cruel com afectuosa i que sempre hi ha un motiu per a cada cosa. Perquè l’obra t’ensenya la vida de cada persona, el perquè dels seus actes, la seva manera de reaccionar davant diferents situacions o la mateixa situació vista des de diferents punts de vista.
 
  Valoració numèrica: Numèricament, la meva valoració és un 10, ja que l’autor ha agafat la perfecció i l’ha transformat en l’August al llibre. De veritat, el recomano..
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.