dimarts, 1 de setembre del 2015

Un diari personal sobre la vida a l’institut





/ RECOMANACIONS LITERÀRIES /

Manual de supervivència a l’institut

·        Rachel RENÉE RUSSELL. Diari d’una penjada. Barcelona: Estrella Polar, 2010 (The Dork Diaries. Estados Unidos: 2009)


   MARIA AGUILERA (1r ESO E) (Curs 2014-2015)

  Aquest llibre tracta d’una noia que comença una nova vida a un institut nou, sense poder comptar ja amb els seus antics companys. Pel seu aniversari, la seva mare li regala un diari i allà va explicant tots els successos que li passen al llarg de la seva trajectòria al nou institut. Hi troba una companya que no li fa la vida vida massa agradable i també dues companyes que, tot i no tenir bona relació amb elles al principi, amb el pas del temps resulten bones amigues.  Gràcies a aquesta amistat la seva estada a l’institut li és molt més fàcil.

  Valoració personal: Trobo que és un llibre força interessant per als nens i nenes que comencen a estudiar a l’institut. Explica coses que passen en la realitat i situacions amb les quals alguns adolescents poden trobar-se amb facilitat. Et posa en situació de diversos problemes que pots tenir-hi i te’n dóna algunes solucions.

  Valoració numèrica: Li posaria una nota de 9 perquè està molt ben redactat i l’autora s’expressa bé. No li poso un 10 perquè encara he de llegir-ne d’altres parts.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.